KurtGammeltScrummaster.dk er også behjælplig med coaching … Egentlig vil vi nu hellere tale om træning. Det er som om Coaching er kommet til at betyde noget andet.

Hvorom alting er, vi kommer gerne ud og hjælper organisationer med at indføre Scrum og Agile. Det er lidt ligesom mesterlære, det går nemmere, hvis der er nogen med, der har prøvet det før.

Der er ikke nogen fast plan, enhver organisation er sin egen. Men hvis man vil indføre Scrum, så er det en god idé at have en udefra, som kan være med til at fastholde kursen. Alle medarbejdere har normalt rigeligt at gøre med deres daglige arbejde, det kan være svært også at skulle holde fast i en forandringsprocess

Scrum er et sæt af “best practices”, som al den slags tager det tid og skal indøves. Det er ikke et hurtigt “fix” eller en pille, der lige tager hovedpinen og løser problemerne.

Så tag fat i os og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med at komme videre i forbedring af jeres resultater og arbejdsglæde. En af vore Scrum Mastere kan følge jer et stykke på vejen og være med til at “løbe processen på omgangshøjde”.