GRATIS WEBINAR: Værdiskabelse og synlighed med Agemba

Torsdag d. 6 maj, 2021, kl 19:00 CET. Varighed 1 time

Værter: Paul Norton og Kurt Nielsen

Dave Snowden siger: “Hvis du ønsker, at nogen skal ændre adfærd, er du sommetider nødt til at levere redskaberne til at kunne gøre det!”

Vores samarbejdsværktøj Agemba leverer lige netop dette til organisationer. Hvis folk bruger Agemba til deres kerneabejdearbejde får alle – både teammedlemmer og ledelse –  fælles fokus og overblik over arbejdsgange. På den måde skaber Agemba en fælles referenceramme og et samlet billede af det arbejde organisationen udfører og det bliver langt mere produktivt at samle brugbare input til forbedringer. Et effektivt software værktøj er desuden alt afgørende I dag, hvor vi ikke kan gå udfra at teams sidder sammen og abejder.

Alle i en organisation har brug for gennemsigtighed og synlighed for at kunne deltage og bidrage, det er ikke kun et behov for den øverste ledelse. Som W. Edwards Deming sagde for flere årtier siden: “Kvalitet er alles anliggende!”

Kom og deltag i dette webinar og følg udviklingen af arbejdsforløb i teams, på tværs af teams og i den løbende dialog med kunder. 

Ved at kombinere Agile Lean Leadership med vores samarbejdsværktøj Agemba, kan alle opnå værdiskabelse og synlighed. 

Kom og deltag i dette et-times webinar, hvor vi sammen undersøger autentiske eksempler af Anvendt Agilitet på tværs af hele organisationen.

Du kan tilmelde dig via Meetup:

OBS: Webinaret foregår på engelsk.

Enabling Radical Improvement and Transparency with Agemba the Productivity tool

Thursday, May 6, 2021, 7:00 PM

Online event
,

6 Members Attending

Dave Snowden says: “If you want people to change behavior, sometimes you have got to give them the tools that allow them to do just that!” Our Productivity tool Agemba provides just that to organizations. If people use Agemba for their core work. Leadership can observe how work flows and intervene with improvements if such are discovered. Often thi…

Check out this Meetup →