Nyt kursus i kataloget: Udvidet Product Owner kurses

I sidste måned afholdte vi vores første Udvidede Scrum Master kursus. Vores næste tilføjelse til kursuskateloget er det tilsvarende Udvidede Product Owner kursus.

Dette kursus bliver afholdt for første gang d. 21. juni, kl 18:00-21:00 CET via Zoom. Kurset bliver afholdt på Engelsk. 

Det Udvidede Product Owner kursus dykker ned i Produkt Ownerens sfære, hvor markedsværdi og kundebehov er det vigtigste, og hvor det er altafgørende at kunne facilitere estimering og foretage velfunderede, strategiske beslutninger.  

Dette kursus bestående af tre timers undervisning leverer både teoretisk indsigt og praktiske øvelser i visualisering, estimering og værdigenerering. 

Kurset vil desuden byde på en oplæring i flere specifikke metoder og teknikker, som deltagerne kan bruge umiddelbart efter i deres egne organisationer: 

  • Metoder til at nedbryde epics og dermed forberede store produktleverancer til at kunne indgå i workflows. Der vil desuden blive gennemgået forskellige måder at opstille og afbillede en Backlog for at fremhæve forskellige perspektiver på samme projekt.
  • Værdiestimering og Risikovurdering – redskaber og fokus på hvordan forskellige former for usikkerheder kan gøres synligt og håndterbart. 
  • Estimering af Virkning og Resultat – kurset formidler en dyb forståelse for, hvordan forskellige strategier direkte påvirker de resultater der skabes og giver indblik i hvordan effekten af disse strategier kan estimeres. 
  • Kursister bliver givet et langtidsperspektiv på Ejerskabsomkostninger og strategier for, hvordan dette kan inkorporeres i andre estimeringer.
  • Hvordan Forsinkelsesomkostninger kan gøres synlige og hvordan risikoen for Tab af Muligheder kan integreres i prioriteringsbeslutninger. 

Det Udvidede Product Owner kursus ruster Product Ownere til bedre at kunne navigere i komplekse scenarier og basere deres beslutninger på information, der reelt afspejler den samlede viden i organisationen sammenflettet med kundernes behov. 

Kom og tag del i det Udvidede Product Owner kursus og bliv skarpere på visualisering, estimering og prioritering, så du i sidste ende kan hjælpe dit Team med at skabe mere værdi!

Pris: DKK 2000/€ 270 (ekskl. moms) inklusiv kursusmaterialer.


Tilmelding til dette kursus eller andre enten på tlf  (+45) 27 83 61 90 eller via info@agileleanhouse.com

Vores kursuskatalog findes her og en oversigt over kommende kurser findes her