DSC_0129-001Kurt B. Nielsen er Chief Executive Officer (CEO) og ansvarlig for den overordnede strategiske vision, kontakt til det primære netværk i markedet, salg og marketing. Kurt har siden 1977 deltaget i et større antal udviklingsprojekter omkring komplekse IT systemer og projekter og har deltaget i flere virksomhedsopstarter. Fra 1990 til 2004 var han CEO i en Vejle baseret software virksomhed: Pine Tree Systems, som solgte software løsninger til medieindustrien over hele verden. Fra 2005 og indtil nu har Kurt primært arbejdet som management og process konsulent og har især haft succes med undervisning i Agile og Scrum. Kurt har en M.Sc.EE fra DTU og en Certified Scrum Trainer accreditation under Scrum Alliance siden 2008.

KarstenKarsten Mathiasen er Chief Technology Officer (CTO) med overordnet ansvar for udvikling, arkitektur og valg af teknologi. Karsten har 25+ års erfaring som softwareudvikler. Han har et ry for at være en maksimal pålidelig designer og udvikler med kvalitet og supportérbare løsninger som det primære fokus. Karsten har en B.Sc.EE. uddannelse fra Århus universitet.  

 

 

JacobJacob Honoré Broberg er seniorudvikler med fokus på testbare og verificerbare løsninger, netværk og kommunikations protokoller og hele Java Eco-systemet. Han har tidligere arbejdet med avanceret trådløs kommunikation. Jacob har arbejdet til og fra på flere grundlæggende dele af agemba systemet siden 2005 og bidrager også med en passion for at forbedre håndværket i softwareudvikling.  Jacob har en M.Sc.EE uddannelse fra Ålborg universitet i 2010 og er også Certified ScrumMaster og Product Owner.

Line Maj Skuldbøl er vores grafiske designer, UX og UI expert. Line har flere års erfaring i design af forskellige produkter, hun er også en fantastisk illustrator af fortællinger, workshops  og bruger rejser. Line er Certified ScrumMaster og Product Owner.

 

 

SusanneSusanne Nielsen er Chief Financial Officer (CFO) og ansvarlig for bogholderi og administration med 30 års erfaring fra virksomhedsadministration i Danmark og USA. Hun kender til detaljerne omkring at administrere en mindre opstartsvirksomhed, kommunikation med offentlige myndigheder, bank og aktionærer.  

 

 

 

Miriam Bøytler er vores marketing og research assistant, hun holder kontakt med hele vores netværk og sørger for at alle oplysninger er opdaterede. Miriam afslutter for tiden sit studie i sociologi og kulturanalyse, og undersøger i den sammenhæng små- og mellemstore virksomheders tilgang til ledelsesstil.

 

 

  Christian Myrstad er en af vores Agile coaches og mentorer og assisterer med træning og implementering. Christian er ekspert i brugen af agemba. Han er også en del af support teamet bag løsningen. Christian har hjemme i Norge og arbejder som den lokale kontakt og salgs repræsentant der. Christian har 35+ års erfaring i design, udvikling, installation og support af IT løsninger.  

 

Elzo

Elzo Hut er Chief Of Operations (COO) og ansvarlig for hosted installation af agemba, produktmiljøet. Han er også ansvarlig for den overordnede support af løsningen. Elzo har hjemme i Holland og arbejder som den lokale kontakt og salgsrepræsentant der. Elzo har 35+ års erfaring i design, installation og support af IT løsninger, altid med højeste fokus på at skabe løsninger for kunden.  

 

Lisbeth Pedersen er senior udvikler med fokus på front-end udvikling, browser kompatibilitet og gode redskaber.  Lisbeth har 20+ års erfaring i design og udvikling af bruger interface for IT løsninger.  

 

 

Deborah Jeruto Kipng’eno styrer vores kontor i Kenya og er ansvarlig for at undersøge markedet og finde gode samarbejdspartnere i Øst Afrika, Deborah deltager også i at undervise og supportere organisationer. Deborah har en kandidatgrad (M.Sc.EE) fra Syddansk Universitet i Business and Entrepreneurship. 

 

 

Jeremiah Kiplagat er produkt udvikler med ekspertise i embedded software, Java og test tools. Jeremiah har en kandidatgrad (M.Sc.EE) fra Syddansk Universitet.