Vi hjælper organisationer med at få mest mulig ud af deres indsats. Vi gør det ved at:

  • Undervise i Scrum og andre Agile og Lean discipliner på en effektiv og jordnær måde
  • Hjælpe til på stedet med at indføre arbejdsmetoderne
    • Være coaches og mentor for dem, der skal have organisationen til at virke
  • Skabe værktøjer til understøtte måden at arbejde på
    • Skabe både IT løsninger og praktiske fysiske værktøjer

Vi kommer gerne ud og holder halve og hele dages introduktioner for organisationer

Jeg har selv arbejdet med Scrum siden 2005 og ville ønske, jeg havde kendt til det for 20 og 25 år siden. Jeg blev uddannet Scrum Master i 2005 på et af de første hold, der kørte i Danmark, er siden blevet Scrum Professional og blev i 2008 Certified Scrum Trainer under Scrum Alliance, der er en amerikansk non-profit organisation.

Jeg har aldrig mødt en arbejdsmetode, der på den ene side er så jordnær og enkel, og på den anden side så effektiv til at skære igennem lag af gammel management, sædvane og uigennemsigtighed – og så skabe resultater, man ikke troede mulige.

Det bedste er, at alle i organisationen får det bedre med arbejdet, hvis de ellers går ind for åbenhed og ærlighed. Så kig ind, og kontakt os eventuelt for en uforpligtende snak om, hvordan Scrum kan hjælpe også jeres organisation til at få mere ud af indsatsen.

Vi afholder åbne træningskurser, men også interne uddannelsesforløb, inklusiv certificeringer for virksomheder. Vi deltager i virksomheders projekter med coaching og hjælp til implementering.

Siden 2016 er ScrumMaster. dk en division i AgileLeanHouse A/S, med kontor i Vejle og et netværk af undervisere, coaches i ind- og udland, der hjælper med at skalere brugen af Scrum ud i hele organisationen, det er ikke kun relevant på Team niveau.

Læs om vores Scrum kurser her:

Og find vores udvidede kursuskatalog  i Agile Lean Leadership her.

-- Kurt B. Nielsen